Košarica
Vaša košarica je prazna!
😱

Zašto odabrati BURGA maskicu?

Neodoljive maske koje su nastale uz malo magije i puno mašte. Stvorene kao modni dodatak koji ćeš s oduševljenjem nositi. Uroni u BURGA svijet — svijet mode, chica i estetike koja oduševljava. Bez obzira iz kojeg si dijela Hrvatske, ona će do tebe doći sa stilom.

Zašto odabrati BURGA maskicu?
Nešto malo o samome brandu

Njihovo putovanje započelo je 2016. godine kada su dvije najbolje prijateljice u Litvi udružile snage kako bi stvorile marku koja se brine za tvoju unutarnju fashionisticu bez ugrožavanja funkcionalnosti. Njihove privlačne maskice za mobitele brzo su stekle popularnost, ne samo lokalno već i globalno, jer su pružale i zaštitu i stilski štih. 

Materijal

Posebnost ove marke je što su maskice rađene ekološki prihvatljivim materijalima:

  • Polikarbonatna plastika (PC)
  • Unutarnji sloj je od termoplastičnog poliuretana (TPU).

Polikarbonatna plastika smatra se gotovo neslomljivom. Koristi se u neprobojnom staklu jer je 10 puta jače od obične plastike i stakla. Zbog toga je tako koristan materijal za proizvodnju maskica za telefone.

Termoplastični poliuretan je jedinstveni materijal koji kombinira snagu plastike s fleksibilnošću gume. Za razliku od silikona, koji uzrokuje skladištenje topline u kućištu što oštećuje tvoj telefon, TPU odvodi toplinu izvan kućišta telefona.

Zašto odabrati BURGA maskicu?Zašto odabrati BURGA maskicu?Zašto odabrati BURGA maskicu?Zašto odabrati BURGA maskicu?Zašto odabrati BURGA maskicu?

Zašto baš BURGA?

Prilikom kupovine maskica za mobitele bitno nam je da ona pruža vrhunsku zaštitu te želimo da je osim toga i estetski privlačna. Nažalost u većini slučajeva ne možemo dobiti oboje. One izdržljive najčešće nisu slatke niti moderne, dok one lijepe su napravljene od lošeg materijala koji jedva nudi ikakvu zaštitu. Zato je BURGA krenula u stvaranje luksuznih maski za mobitele bez ikakvih kompromisa.

Njihove maskice za mobitele nude:

  • maksimalnu zaštitu 
  • vrhunsku kvalitetu
  • moderan i pristupačan dizajn

 

 

 

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 70€

100% sigurna kupnja kreditnom karticom

Garancija zadovoljstva  povrat u roku 14 dana bez objašnjenja

Preko 1.300.000 zadovoljnih kupaca - od 2011. godine