Košarica
Vaša košarica je prazna!
😱

Nauči s nama što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN

Zaštitno staklo za ekran, poznatije pod nazivom kaljeno staklo, neophodna je vrsta zaštite za tvoj mobitel. Posebnost u njemu je što štiti ekran od ogrebotina i prilikom udarca ili pada mobitela. Zaštitno staklo je to koje pri takvim situacija prije pukne od samog ekrana. Kako bi samostalno znao/la odabrati zaštitno staklo za svoj mobitel, slijede neke od karakteristika stakala iz naše ponude.

Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?

Stakla dijelimo u dvije kategorije:

  1. Zaštitno staklo za ekran od ruba do ruba
  2. Zaštitno staklo za ekran (kraće)

Kada pogledaš svoj mobitel s upaljenim ekranom primijetit ćeš na njemu crni rub ekrana.

Zaštitno staklo od ruba do ruba za razliku od ovog drugoga ima jednako kao i tvoj ekran crni rub, što znači da zaštitno staklo pokriva cijelu površinu ekrana.

Kraće zaštitno staklo nema taj rub te samim time prekriva površinu osvijetljenog dijela tvog ekrana (ne i crni rub).

Pa želim da mi staklo prekrije cijeli ekran, ne želim ovo kraće!

Većina će instinktivno odabrati zaštitno staklo od ruba do ruba jer sam naziv bolje zvuči.

Kraće staklo ne znači da je slabije kvalitete. Ono i dalje služi svojoj svrsi. Prednost ovoga stakla je što može ići na bilo koju maskicu.

Kakve veze sad ima maskica sa staklom?!

Ako tvoja maskica prelazi rubove ekrana ili je robusnija i stavimo staklo od ruba do ruba na ekran, staklo će se odignuti već prilikom vraćanja maskice na tvoj mobitel. No ukoliko postavimo ovo kraće staklo ono će na takvu maskicu djelovati kao da je od ruba do ruba.

Preporuka je ako tvoja maskica barem malo ili više prelazi crni rub ekrana u tome slučaju odabereš kraće staklo.

Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?Što je ZAŠTITNO STAKLO ZA EKRAN?

OSTALA STAKLA IZ NAŠE PONUDE

PRIVACY STAKLO
  • Zatamnjeno zaštitno staklo za ekran. Posebno je po tome što omogućuje da samo ti vidiš svoj ekran. Osobe koje se nalaze sa strane, zbog odsjaja i zatamnjenosti ekrana ne mogu vidjeti što gledaš na svome mobitelu.
UV STAKLO
  • Zaštitno staklo za mobitele zaobljenog ekrana. Drugačija vrsta montaže. O ovoj vrsti stakala pričat ćemo u drugom blogu nešto detaljnije.
ZAŠTITNO STAKLO ZA KAMERU
  • Zaštitno staklo za stražnju kameru mobitela. Aplicira se jednako kao i zaštitno staklo za ekran. Ne utječe na kvalitetu prilikom korištenja kamere.

 

 

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 70€

100% sigurna kupnja kreditnom karticom

Garancija zadovoljstva  povrat u roku 14 dana bez objašnjenja

Preko 1.300.000 zadovoljnih kupaca - od 2011. godine